Blokhut huren

Blokhut huren

 

Jong Nederland Liessel is een jeugdvereniging, onze leden staan daarbij centraal. Daarom wordt De blokhut uitsluitend verhuurd voor activiteiten die passen bij de hoofdfunctie ervan: het jeugdwerk! Wij verhuren uitsluitend aan andere (jeugd)verenigingen zoals Jong Nederland & Scouting, scholen, enz.
Het is een gebouw waarvan wekelijks veel kinderen gebruik maken. Er geldt dus een algeheel rookverbod en de blokhut wordt niet verhuurd voor feestjes e.d.

De blokhut heeft een aantal zalen waar met name de “westkant” het hele jaar door verhuurd wordt.”De oude zaal, zaal West en de bijbehorende keuken / stafruimte en sanitaire voorzieningen”. Tijdens de zomermaanden kan de gehele blokhut gehuurd worden. De blokhut is ingericht tot maximaal 40 personen. (Bij een groter aantal kan er op het kampeerterrein overnacht worden) Er zijn op twee plaatsen in het gebouw sanitaire voorzieningen (geen invalidentoilet). Het terrein is volledig omheind.Schuin tegenover ligt een kampeerterrein met een doorgang naar de Liesselse bossen. Op de achterzijde van de blokhut is een kampvuurplaats, hierop is een doorlopende stookvergunning aanwezig.

Wilt u onze blokhut graag huren of wilt u meer informatie over de blokhut? Neem dan contact op met onze beheerder, deze is via mail helaas niet bereikbaar;

Martien Seijkens
Tel: 0493-341478 / 0627215940