Hallo allemaal!

Hallo allemaal!

De opening van het nieuwe seizoen is alweer n tijdje geleden en we zijn weer volop aan t groepdraaien. We hebben in de afgelopen weken weer een heleboel leuke dingen gedaan. Zo hebben twee groepen het tegen elkaar opgenomen in een spannend sluipspel in het bos en hebben we een actief potje trefbal gedaan in de spelzaal. (inclusief spectaculaire afweertactieken met het hoofd) Bij een echt seniorenprogramma mag natuurlijk verstoppertje niet ontbreken, dus dit hebben we op verzoek van de leden zelf ook gedaan.

Elkaar uitdagen doen ze graag bij de senioren en daar kregen ze een aantal weken terug volop de kans voor. Er werden telkens 2 namen uit een bak gehaald en een uitdaging. (spijkerpoepen, een kaartenhuis bouwen, armpje drukken enz.) De andere konden vervolgens punten inzetten op degene van wie zij dachten dat die zou winnen. Sommigen waren erg voorzichtig met hun punten, anderen waren dat wat minder en moesten al snel punten van anderen lenen om te overleven. Een onverwachte overwinning bij het laatste spel gooide de puntentelling nog helemaal om.

We hebben ook nog een aantal creatieve dingen op t programma gehad. Er zijn karikaturen van elkaar getekend en vorige week zijn we begonnen met het knutselen van een surprisespel voor Sinterklaas. Dit gaan we binnenkort ook zelf nog spelen. Daarna staat de kerstactiviteit alweer voor de deur. Het groepdraaien is hartstikke gezellig en de leiding heeft alweer van alles bedacht voor de komende tijd. Verslag daarvan volgt later.

De spooktocht en de lampionnenoptocht zijn ook alweer geweest en zeer geslaagd. Mede dankzij de geweldige acteerprestaties (als spoken en als sint maarten en de zwerver) van onze eigen Jan en Dirk. Goed gedaan!

Groetjes Hedy & Ivo

Comments are closed.

happy wheels