Spooktocht & Sint Maarten

De dagen worden korter, de avonden worden langer. Dat betekent dat we alweer in de buurt komen van de maand november. In November vieren we het feest van onze patroonheilige, Sint Maarten. Ook dit jaar zullen we weer 2 activiteiten voor jullie organiseren.

Vrijdag 9 november vindt er een spectaculaire spooktocht plaats. Deze is toegankelijk voor alle kinderen uit Liessel. De tocht zal starten vanuit de blokhut, je hoeft je van tevoren niet op te geven.
De tocht begint voor kinderen t/m 9 jaar om 19.00 uur, hierbij mogen ouders ook meelopen en je mag een zaklamp meenemen.
Vanaf 20.00 uur is het de beurt aan de kinderen vanaf 10 jaar om te vertrekken. Hierbij mogen geen ouders meelopen en mag je ook geen zaklamp meenemen. Als de tocht voorbij is, zal er een kampvuur zijn en lekkere warme chocomel voor alle deelnemers! De deelname aan de spooktocht kost €2 per persoon.

Zaterdag 10 november zullen we dan de welbekende lampionnenoptocht lopen. De lampionnen kunnen ingeleverd worden in de kastanje tussen 14.00 en 14.30 uur. Hang aan je lampion een kaartje met je naam en je leeftijd. De lampionnen kunnen vanaf 17.30 uur weer opgehaald worden, waarna de optocht om 18.00 uur zal vertrekken vanaf het marktplein. Daarna is er het wagenspel te zien en wordt het kampvuur ontstoken. Natuurlijk zijn er weer leuke prijzen te winnen voor de mooiste lampion, dus doe je best!

We hopen jullie allemaal te zien op vrijdag 9 november bij de spectaculaire spooktocht, en op zaterdag 10 november met een mooie lampion!

Tot dan.

Groetjes, de leiding

Comments are closed.

happy wheels