Nieuw seizoen weer van start! – Flessenactie

Het jubileum seizoen is met een feest van start gegaan in Bobbejaanland! We hebben een geweldig gezellige dag gehad en we hopen natuurlijk dat jullie ook weer met velen naar de flessenactie komen.
De flessenactie is een activiteit waarmee we met z’n allen geld ophalen voor onze vereniging. De bedoeling is dat jullie bij de mensen langs de deur gaan en hier lege (statie)geld flessen ophalen. De lege flessen worden dan door de leiding ingeleverd bij de supermarkt en het geld wordt gebruikt voor activiteiten en spelmateriaal. De flessenactie is op zaterdag 1 oktober.

Omdat jullie met veel flessen moeten sjouwen is het handig als je een grote boodschappentas mee neemt of eventueel een bolderkar of een skelter met een aanhanger erachter zodat jullie daar de flessen in kunnen stoppen.

Alle groepen worden om 13.00 uur verwacht op het marktplein, de senioren zien we graag op de fiets. Het zal tot ongeveer 16.00 uur duren, dan kunnen jullie weer worden opgehaald bij het marktplein door jullie ouders/verzorgers. Let er op dat de  kinderen iets eerder klaar kunnen zijn met de activiteit.

Hopelijk zien we jullie allemaal!

Groetjes,

De leiding

Comments are closed.

happy wheels