Kamp informatie 2013

Het is weer bijna zover, kamp 2013 staat voor de deur. Dit jaar gaan we naar het mooie Wijchen in Gelderland. Om te zorgen dat alles weer soepel verloopt hebben wij voor jullie alles nog een keertje op een rijtje gezet. .

Kampverantwoordelijke en kookstaf

De kampverantwoordelijke van dit jaar is Thijs v/d Berkmortel.
De kookstaf bestaat uit: Ilse Schouten, Marly van Gog en Jonne van Heijster. Wij wensen ze veel succes en natuurlijk een leuke week!

Noodnummer
In geval van nood zijn we te bereiken onder: 06-12077753. In geval van geen gehoor aub voicemail inspreken of even een sms sturen.

Kampadres
Blokhut “de Wezelsche Berg”
Oud-Woeziksestraat 3
6604 KD Wijchen

Bagage inleveren
De Maxioren die met de auto worden gebracht op dinsdag nemen hun bagage zelf mee. De Junioren en Senioren kunnen de bagage inleveren bij Martien Seijkens op de Leijsingweg 8 op vrijdagavond 5 juli tussen 19.00 en 19.15 uur.

Algemene bagagelijst

Bagage niet in koffers en/of vuilniszakken, dus in een weekendtas!

* Standaard maat luchtbed of schuimrubbermatras, geen stretcher
* Slaapzak
* Zakdoeken
* 3 badhanddoeken
* 3 theedoeken
* Nachtkleding
* 8 paar sokken
* 8 onderbroeken
* Warme trui
* Extra stel kleding
* T-shirts
* Korte broeken
* Lange broek(en)
* Pet
* Zwemkleding en badlaken
* Regenpak
* Gymschoenen en slippers of sloffen
* Laarzen
* Zeep
* Washandjes
* Tandenborstel en tandpasta
* Kam of borstel
* Schrijfpapier en pen
* Kaarten met postzegels en adressen
* 8 wasknijpers
* Grote stoffen zak voor de vuile was (geen plastic zak)
* Veiligheidsspelden.

* Zaklamp

* Rugzak

* Eventueel kussen, knuffeldieren, kleine gezelschapsspelen

* Absoluut geen radio, computerspelletjes, i-pods, mp3speler, mobiele telefoons e.d.

De junioren en senioren moeten voor zondagavond broodmeenemen!

Vertrektijden  Senioren

De  Senioren zullen ook dit jaar weer met de fiets naar het kampterein gaan. Zorg dus dat bij vertrek je fiets in goede staat is. Zondag 7 juli om 10.00 uur vertrekken deze fietsers vanaf het marktplein. Vervolgens verwachten wij dat ze rond 14.00 uur in Wijchen zullen aankomen. Tussen 14.00 en 15.00 is er ook de gelegenheid voor ouders om het kampterein te bezichtigen. De kookstaf zal zorgen dat de koffie & thee weer klaar staat. Om 15.00 uur zwaaien we de ouders uit, en dan zal het kamp echt beginnen!

Vertrektijden Maxioren

De Maxioren gaan dit kamp een paar nachtjes korter dan de oudere groepen. In tegenstelling tot andere jaren gaan ze nu niet eerder naar huis maar begint het kamp van de Maxioren pas dinsdag 9 juli. Wij verwachten de Maxioren dan met bagage om 11.00 uur op het kampterrein Dan is er ook de gelegenheid voor de ouders om het kampterrein even te bezichtigen. Om 11.30 zullen we dan de ouders weer uitzwaaien waarna het kamp ook voor de Maxioren begint.

Terugreis

Zaterdag 13 juli hebben we dan natuurlijk nog de terugreis. De junioren en senioren zullen deze weer met de fiets afleggen, Zij verwachten rond 14.00 weer in Liessel aan te komen.De Maxioren worden door de leiding met de auto mee teruggenomen naar Liessel. Zij zijn rond om 13.30 weer op het marktplein. De bagage van alle leden kan daar dan ook opgehaald worden.

Tot slot
Wij hopen dat alle informatie duidelijk is. Mochten er nog vragen zijn kunt u die altijd aan de leiding vragen. Graag verzoeken we u nogmaals rekening te houden met alle regels omtrent de bagage. Deze zijn er met goede reden (beschikbare ruimte, beschadiging tenten, kwijtraken spullen, etc.)
Verder wensen we iedereen alvast een prettig kamp toe!
En in de volgende zwabber kunnen jullie uiteraard alle avonturen terugvinden.

Comments are closed.

happy wheels