Hallo Maxioren!

Hallo Maxioren!

We zijn ondertussen alweer een poosje met het nieuwe seizoen begonnen en deze superleuke kampzwabber laat zien wat jullie allemaal op kamp hebben uitgespookt.We hebben van enkele kinderen natuurlijk afscheid genomen die oud genoeg zijn om naar de Junioren te mogen. Natuurlijk betekend dat dat er ook weer nieuwe kinderen bij gaan komen. Vraag dus gerust een vriendje of vriendinnetje mee om gezellig mee te komen!
Ook hebben we weer allerlei leuke activiteiten voor jullie gepland staan. Na de erg geslaagde Spooktocht hebben we nog meer voor jullie in petto! Een van die activiteiten is de Kerstviering. Wat we precies gaan doen is natuurlijk een verassing. Maar dat het weer helemaal in een gezellige kerstsfeer zal zijn is zeker!

 

We hopen natuurlijk dat jullie er weer net zoveel zin in hebben als wij. Mocht je nog meer informatie willen, foto’s van kamp of activiteiten willen bekijken. Kijk dan hier even rond. Mis je iets op de website of heb je een andere vraag, laat dan even een berichtje achter!

Groetjes,

Roel, Camiel en Robbert

Comments are closed.

happy wheels