Eindelijk goed weer!

Na enkele dagen slecht weer te hebben gehad was het vandaag eindelijk dan de prachtige zomerdag zoals we die graag eerder gezien hadden. De Junioren en Senioren zijn vandaag lekker gaan zwemmen in de BreeBronne. Ook de Maxioren hebben natuurlijk niet stil gezeten en dankzij het mooie weer was hun tripje naar de speeltuin in Grubbenvorst een groot succes.

Ook de algemene kampdag van woensdag is goed verlopen. Nadat de groepjes allemaal een echte strijdvlag maakten kon de dag officieel beginnen met een levend kwartetspel in het thema van kamp, de Olympische Spelen! Tijdens het middageten werden we dan nog in de watten gelegd door de kookstaf die gesmeerde boterhammen voor ons klaar had gezet. Na het eten kon er dan worden begonnen aan het middagprogramma, een vossenjacht in het altijd bruisende Maasbree. ’s Avonds kon dan begonnen worden aan de enige echte ontgroening. Onze nieuwe kampverantwoordelijke Thijs werd samen met de nieuwe kookstaf Marly en Jonne ¬†en de “nieuwe” leiding Roel ontgroend. Na een kort maar krachtige ontgroening zijn ze in de regen gelukkig toch nog net zo vies geworden als normaal.

Wij maken ons inmiddels op voor laatste volledige dag op kamp en met een beetje geluk hopen we die ook met een felle zon op onze snuiten door te brengen. Na het kamp zullen alle foto’s die zijn gemaakt op de website verschijnen. In de Zwabber komen zoals andere jaren ook de kampkranten, kampvuurstukjes en logboeken van de kinderen zodat ook het thuisfront helemaal op de hoogte kan zijn.

Comments are closed.

happy wheels