De Bosrun!

Hallo Jong Nederlanders,

Ook dit jaar is er weer een jaarlijkse geldactie om wat extra geld op te halen wat we kunnen gebruiken voor nieuwe materialen en om alle activiteiten nog beter te kunnen maken. Normaal gesproken is dit Heitje voor een Karweitje, maar dit jaar hebben we gekozen voor iets nieuws: De Bosrun! 

De Bosrun is een nieuwe activiteit voor alle leden. Op zondag 5 mei om 14:00 hebben wij voor jullie een uitdagend parcours opgezet in het Speelbos en door het bos, op het veld tegenover de blokhut. Het parcours bestaat uit enkele hindernissen en een groot luchtkussen! De Bosrun is gebaseerd op een soort sponsorloop. Het is dan dus de bedoeling dat je zoveel mogelijk rondjes af gaat leggen om daarmee geld op te halen voor Jong Nederland. Na de Bosrun kun je langs je sponsoren gaan om het geld op te halen. We verzoeken je dan vriendelijk om dit samen met de bijgevoegde sponsorkaart vóór vrijdag 17 mei weer in te leveren bij je leiding.

Jullie krijgen allemaal een sponsorkaart mee naar huis waarmee jullie bij vrienden, familie, buren enz. langs kunnen gaan om je te laten sponsoren. Je kunt per sponsor voor maximaal 10 rondes worden gesponsord, met een minimum bedrag van €0,20 cent per ronde.

Je kunt ook al je vriendjes en vriendinnetjes meevragen om mee te doen, deze kunnen namelijk een strippenkaart kopen waarmee ze 5 rondjes over het parcours mogen voor €1. Natuurlijk zijn ook je sponsors van harte welkom om een kijkje te komen nemen zodat ze met eigen ogen kunnen zien hoe snel jullie over het parcours vliegen!

Comments are closed.

happy wheels