Bosrun 2019

Het zonnetje begint weer volop te schijnen en dat vraagt natuurlijk om een activiteit in de buitenlucht! Ook dit jaar organiseert Jong Nederland de Bosrun, een activiteit voor alle kinderen van Liessel.

Wat is de Bosrun?

De Bosrun is een obstakelparcours door het Speelbos van Liessel. Tijdens de Bosrun staat het veld en het Speelbos vol met allerlei hindernissen en obstakels voor kinderen die moe durven te worden! Voor €2,- kun je een strippenkaart kopen waarmee je 5 rondjes over het parcours mag springen, slingeren, klauteren, tijgeren, rennen en kruipen, met als afsluiter van elk rondje een groot luchtkussen.
Voor de echte fanatiekelingen wordt er per groep ook een race gehouden waarbij de snelste naar huis gaan met een prijsje.

Ben je niet de snelste maar heb je de strippenkaart wel vol? Dan kun je die inwisselen tegen iets lekkers!

Wanneer is de Bosrun?

Op zondag 26 mei zijn jullie vanaf 14:00u tot 17:00u welkom in het Speelbos, op het veld tegenover de Blokhut. In die tijd kun je over het parcours. Natuurlijk zijn familie en vrienden welkom om je vanaf de zijlijn aan te moedigen en voor de kinderen die niet mee doen staat er een springkasteel!

Ben je niet bang om moe te worden en heb je wel zin in een sportieve uitdaging? Dan zien we je graag zondag 26 mei in het Speelbos!

Comments are closed.

happy wheels