Bosrun 2015

Hallo Jong Nederlanders,

Bosrun-143Ook dit jaar kunnen jullie weer een steentje bijdragen door jullie conditie en doorzettingsvermogen op de proef te stellen, want de Bosrun komt er weer aan!

De Bosrun is een activiteit voor alle jeugd in Liessel, alle leden kunnen door middel van sponsoring aan de activiteit deelnemen. Op zondag 31 mei vanaf 14:00u hebben wij voor jullie een uitdagend parcours opgezet in het Speelbos, op het veld tegenover de blokhut. Het parcours bestaat uit enkele hindernissen en een groot luchtkussen! Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk rondjes af gaat leggen om daarmee geld op te halen voor Jong Nederland.

Jullie krijgen allemaal een sponsorkaart mee naar huis waarmee jullie bij vrienden, familie, buren enz. langs kunnen gaan om je te laten sponsoren. Je kunt per sponsor voor maximaal 10 rondes worden gesponsord, met een minimum bedrag van €0,20 per ronde.

Na de Bosrun kun je langs je sponsoren gaan om het geld op te halen. We verzoeken je vriendelijk om dit samen met je sponsorkaart vóór vrijdag 14 juni weer in te leveren bij je leiding.

Je kunt ook al je vriendjes en vriendinnetjes meevragen om mee te doen, deze kunnen namelijk een strippenkaart kopen waarmee ze 5 rondjes over het parcours mogen voor €2,-. Natuurlijk zijn ook je ouders, broertjes, zusjes en uiteraard je sponsors welkom om je vanaf de zijlijn aan te moedigen, voor kinderen die niet meedoen is er ook een springkussen!

Dus heb jij wel zin in een leuke uitdaging waarmee je ook wat geld op kan halen voor de club zorg dan dat je er bij bent op zondag 31 mei!

Groetjes,

De Bosrun commissie

Comments are closed.

happy wheels